top of page

Activiteiten

Bewegen op Maat, Bewegen met Plezier!

Bewegen op Maat is speciaal voor mensen die te maken hebben met fysieke en/of cognitieve uitdagingen. In de les dansen we op de stoel en bewegen door de ruimte. Dit op fijne muziek en afwisselende oefeningen en danscombinaties.

Makkelijk te volgen en mee te doen voor iedereen op het eigen niveau.

Bijzonder geschikt voor mensen met b.v. Parkinson, MS, Reuma, ME, CVS en NAH.

Kijk voor lessen in de Agenda.

Workshopbegeleider, trainer en facilitator

Ik begeleid, ontwerp en faciliteer activiteiten op maat, omdat ze me in staat stellen me te verbinden met verschillende mensen en diverse groepen.

Ik werk zodoende met een uiteenlopende klantenkring.

Bijvoorbeeld train ik acteurs, leerkrachten en andere professionals om te leren spelen met beweging, muziek, stil spel, fysiek theater en dans.

Op een speelse, toegankelijke wijze verdiept men zo de eigen praktijk, het eigen spel, samenwerking en sociale vaardigheden.

Ook geef ik workshops aan mensen die met patiënten werken in de gezondheidszorg, zorginstellingen of bijvoorbeeld geïnteresseerd zijn in dans als manier om gezonder te leven en je welzijn te verbeteren.

Drama

Met name in het basisonderwijs ben ik werkzaam als docent drama, fysiek theater en als taalspelgroepdocent.

Ook voor jongeren en volwassenen ben ik inzetbaar als workshopdocent Stage-fighting, fysiek theater, slapstick, theatersport en dramatische werkvormen.

Frequency Movement

In een individuele sessie stem ik af op je energieveld. Dit kan door van tevoren een vraag te stellen en een foto mee te sturen. Frequency Movement gaat over heling en energie in je lichaam brengen, verzorgen en verbeteren.

Je vraag kan gaan over:
- Een fysieke klacht, bijvoorbeeld vermoeidheid of pijn, je hebt een ziekte zoals MS, Parkinson, hersenletsel, fybromyalgie.

- Je vraag kan ook energetisch van aard zijn, je hebt behoefte aan heling door beweging.

- Je wilt de dans ervaren en tegelijkertijd werken aan je gezondheid, energie, flexibiliteit.

 

Als we je vraag helder hebben, maak ik een beweeg en dansles op maat, die we samen doen vanuit de huiskamer. Ik begeleid je, neem je mee in een muzikale danservaring waarbij jij alleen maar mee hoeft te bewegen.

Hierdoor ontstaat stroming in je energie, blokkades in lichaam, geest, energieveld worden opgeheven of minder. Je voelt je na je persoonlijk afgestemde les ontspannen, vrolijk, beweegt makkelijker en moeiteloos. We doen oefeningen, een korte choreografie en improvisatie.

Je kunt op de stoel dansen of erachter of door de kamer. Alles is mogelijk. 
Een sessie duurt 30-45 minuten en kost €20,- tot €60,- incl. BTW.

Nieuwsgierig? Op mijn Frequency Touch Massage/Movement staat alles nog eens uitgelegd en kun je ook de prijzen en mijn manier van werken terug vinden.

https://lizwolters.wixsite.com/ftmassage/frequency-touch-online-sessies

 

Kijk ook eens op mijn You Tube kanaal naar de video's.

https://www.youtube.com/channel/UCokhyexpYSv-zm7lDh3Fhdw

Dans

Voor diverse doelgroepen geef ik lessen Dansmix, Dansconditie/Latin Fitness, Mixed Moves, Improvisatie, Moderne dans, Musicaldans, Dans en spel en Hedendaagse dans.

In mijn lessen staan de verbeelding, techniek en de expressie van de danser centraal. Hierbij besteed ik veel aandacht aan muzikaliteit en plezier in bewegen.

bottom of page