top of page
250946843_1056631238494783_7081323181273265524_n.jpg

  LizArts

LizArts is het bedrijf van Lisette Wolters.

Het bewegen en spelen zat er bij mij al vroeg in.

Als 6-jarige hield ik van rennen en sprinten.

Het heerlijke gevoel vrij in je lichaam te zijn en te voelen. 

Ik was sowieso erg bezig met creëren. Op het gebied van muziek, taal, tekenen, toneel spelen en dansen. Alles deed ik. Ik schreef gedichten en verhalen, leerde mezelf blokfluit en gitaar spelen, tekende elke dag en luisterde veelvuldig naar muziek. Toen ik een jaar of 9 was wilde ik graag gaan dansen. Op mijn kamer danste ik op zelf opgenomen klassieke muziek van de radio.

Eindelijk mocht ik op klassiek ballet, waar ik meteen fanatiek was, want de andere kinderen in de groep deden dit al 4 jaar.

Na wat omzwervingen in studies als Engels en Nederlands kwam ik terecht op de HAN, waar ik Social Work ging doen. Vooral omdat je kon afstuderen in creatieve vakken, zoals Dans en Beweging. Daar ontdekte ik dat ik graag verder wilde met dans en bewegen. Na deze opleiding ging ik naar Amsterdam om docent dansexpressie te worden. En in mijn overige tijd ging ik moderne danslessen volgen en trainingen in bijvoorbeeld Viewpoints en Bodyweather. Samen met 5 andere dansers begon ik een eigen dansgroep waarmee ik eigen voorstellingen maakte en speelde. Ik ging ook les geven aan kinderen en volwassenen.

Gaandeweg ontstond steeds meer de wens om bezig te zijn met dans en bewustzijn, gezondheid en welzijn. 

Dans als manier om gelukkig te zijn en je lichaam te helpen helen.  

Dit doe ik nu met een verscheidenheid aan groepen.

Kinderen, volwassen vrouwen, ouderen, leerkrachten, amateurs en professionals. 

Met plezier, humor en energie. Muzikaliteit en verbeelding. Met rust en liefde.

bottom of page