top of page
  • Foto van schrijverLizArts

Bewegen op Maat, Bewegen met plezier!

Dansen op de stoel en bewegen door de ruimte.


Dat bewegen gezond is voor lichaam en geest, is al wat langer bekend. Dat dans als activiteit, bij bijvoorbeeld Parkinson, Reuma, MS en NAH, een zeer positieve impact heeft op je welzijn, sociale leven en gezondheid, dat weten we sinds een aantal jaar. Nadat ik deze danslessen in Angeren ben gestart, biedt ik deze les nu ook aan bij Fysiotherapie Vredenburg in Arnhem-Zuid. Dansant bewegen op muziek, waarbij ontspanning, kracht, balans en plezier de kern vormen voor een swingende les.

Het motto, 'Bewegen met plezier!', staat centraal in een gevarieerde en muzikale dans- en beweegles. We dansen op de stoel en bewegen door de ruimte.

Lisette is geschoold in de methode Switch2Move, om les te kunnen geven aan mensen met een cognitieve en/of fysieke uitdaging. Haar missie: de liefde voor dans en het uitdragen van plezier en energie voor iedereen: oud, jong, rolstoel of stok! Het succes van deze les heeft Lisette doen besluiten een vaste les aan te bieden in Arnhem.

Vanaf woensdag 5 februari is het mogelijk om wekelijks te komen Bewegen op Maat, bij Fysiotherapie Vredenburg, Slochterenweg 222 Arnhem, van 11:00-12:00 uur.

Een heerlijk uur bewegen en ontmoeten, op muziek uit alle tijden en windstreken. Kosten €80,- voor 10 lessen. Je kunt op elk moment instromen!

Welkom bij Bewegen op Maat, bewegen met plezier! De eerste les is een gratis proefles. Geef je wel even op van te voren.


Ook met vragen en voor informatie kun je terecht bij

Lisette Wolters

liz.wolters@gmail.com

06.41.91.37.45

www.lizarts.nl.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page